Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wil evaluatie politieoptreden

25 april 2006 22:42 - Feyenoord.nl

Verslaggever: Q

Feyenoord meldt in overleg met politie en gemeente een evaluatie te willen van het politieoptreden rond de play-off wedstrijd Feyenoord-Ajax. Ongeveer 800 supporters werden daarbij aangehouden en op verschillende plekken in de stad vastgehouden.

Daaronder waren verschillende mensen die aantoonbaar niets met ordeverstoringen te maken hadden en ouderen, vrouwen en kinderen. Tevens zouden op politiebureaus ouders van kinderen zijn gescheiden. De club wil nu een evaluatie van de gang van zaken en betracht zorgvuldigheid en individuele toetsing als het gaat om stadionverboden.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

politieoptreden kinderen aangehouden betracht gemeente ouderen politiebureaus stadionverboden toetsing vastgehouden zorgvuldigheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.357 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda