Transparent
Inloggen
Sluiten

Kalou: "waarom komen mensen niet naar mij?"

24 april 2006 08:36 - AD

Verslaggever: Q

In het Algemeen Dagblad blijft men aandacht besteden aan het crisisberaad van de spelers onderling naar aanleiding van het 3-0 verlies tegen Ajax. Ditmaal verdedigt Kalou zich tegen het gerucht dat de spelersgroep het vertrouwen in hem zou hebben opgezegd. Dat laatste werd overigens gisteravond ontkend door Patrick Lodewijks, te gast bij Studio Voetbal. Hugo Borst verdedigde daarbij zijn collega, die het artikel had geschreven, maar bleef daarbij vooral in brede termen en kon niet concreet aangeven dat het verhaal op waarheid zou berusten.

In het artikel van vandaag zegt Kalou niet te hebben geweten dat het gesprek van de spelers door zou gaan nadat trainer Koeman weg was gegaan. "Ik ben teleurgesteld dat ik in de krant moest lezen dat ik uit de gratie ben. Wat ik vooral jammer vind en wat ik ook niet begrijp is dat mensen bij Feyenoord nooit eerst naar mij toe komen als ze iets over mij denken", aldus Salomon Kalou.

Meer op AD




Tags

kalou berusten borst crisisberaad ditmaal geweten gratie koeman lodewijks salomon termen verdedigde verdedigt waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda