Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord laat het liggen in alles-of-niets wedstrijden

20 april 2006 22:41

Verslaggever: K

Kreeg Feyenoord de nodige waardering voor een behoorlijk goed seizoen, de ploeg liet het echter liggen in de alles-of-niets wedstrijden. Ondanks de derde plaats in de competitie heeft het seizoen geen glans doordat de ploeg al in de eerste ronde van de UEFA Cup werd uitgeschakeld, in de eerste ronde van de beker en nu ook in de eerste ronde van de play-offs.

Tijdens de competitie was Feyenoord de beste in de topwedstrijden als de onderlingen resultaten met Ajax, AZ en PSV vergeleken worden. In de wedstrijden waarin direct werd gespeeld om de beslissing ging het echter mis met dit Feyenoord. De kansen werden in die wedstrijden niet benut en op cruciale momenten faalde de verdediging.

Meer op




Tags

glans onderlingen uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.536 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez gio kasperk kloese lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wieffer willykment