Transparent
Inloggen
Sluiten

Dagelijkse Feyenoord TV wil fans vooral blik achter de schermen bieden

20 april 2006 18:32 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Chris Woerts laat op Feyenoord.nl weten dat het digitale tv-kanaal dat Feyenoord zal gaan openen via IP tv van KPN vooral is bedoeld als blik achter de schermen voor de supporters en niet als concurrent van andere media.

?Feyenoord wil Club TV vooral benutten om de supporters een blik achter de schermen van hun favoriete club te gunnen. Hoewel de actualiteit altijd het uitgangspunt is bij het samenstellen van de programma?s, zal er geen poging worden gedaan te concurreren met de (eigen) media in het brengen van nieuws. Liever richt Feyenoord zich op de unieke mogelijkheden die de eigen media redactie zich in de loop der jaren heeft verworven. Dat betekent deuren openen die voor anderen gesloten blijven, dicht op de huid van de spelers verblijven en altijd de juiste toon vinden die past bij de belevingswereld van de Feyenoord fans.?

?Club TV heeft ook in breder verband een toegevoegde waarde. Het is als geen ander medium in staat om van binnenuit een beeld te schetsen van een betaald voetbal organisatie. In combinatie met de traditionele media, helpt dat de supporter zich een uitgebalanceerde mening te vormen. Daarnaast stelt het de fans in staat zijn of haar idolen ook eens van een andere kant te leren kennen. Het zal de identificatie met de spelers alleen maar te goede komen en dat is ??n van de achterliggende doelen van Feyenoord Club TV: het wil de Feyenoord-fans nog nadrukkelijker onderdeel maken van hun club.?

Meer: Feyenoord.nl

Meer op Feyenoord.nl




Tags

schermen achterliggende actualiteit belevingswereld binnenuit breder gunnen huid identificatie idolen kanaal kpn poging samenstellen schetsen uitgebalanceerde verworven woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.353 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda