Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosvelt en Feyenoord in de top van VI klassementen

17 januari 2001 20:32 - Voetbal International

Verslaggever: RvN

VI maakte deze week haar tussenbalans op van haar spelerswaarderingen. Ajacied Rafael van der Vaart werd door de VI waarnemers uitgeroepen tot beste speler van de eerste seizoenshelft met een gemiddelde van 7,09 in 12 wedstrijden. Paul Bosvelt volgde op een mooie tweede plaats met een gemiddelde van 7.07 in 15 wedstrijden. Patrick Paauwe volgde op een gedeelde 4e plaats met een gemiddelde van 6,69.

Feyenoord als team kreeg ook een topnotering. Als de gemiddelde individuele prestaties worden opgeteld, krijgt Feyenoord een gemiddelde van een 6,11. Daarmee komt het op een eerste plaats voor Willem II en Ajax die met respectievelijke gemiddelden van 6,09 en 6,01 lager uitkwamen. De achtervolgers van Feyenoord PSV en Vitesse komen op de ranglijst van spelerswaarderingen niet verder dan een gedeelde 10e plaats.

Uit deze cijfers blijkt dat Feyenoord niet alleen de meeste punten heeft in de KPN Eredivisie, maar ook het spel het best beoordeeld werd door de waarnemers.

Meer op Voetbal International




Tags

bosvelt klassementen spelerswaarderingen waarnemers achtervolgers eredivisie gemiddelden kpn paauwe rafael respectievelijke topnotering tussenbalans uitkwamen vaart vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda