Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord eindigt competitie met 2-0 zege op RBC

16 april 2006 16:21

Feyenoord is de competitie als derde geeindigd. De Rotterdammers wonnen hun laatste competitiewedstrijd met 2-0 thuis tegen RBC Roosendaal.

Tegen het al gedegradeerde RBC duurde het lang voordat Feyenoord op voorsprong kon komen. Pas 20 minuten voor tijd wist Feyenoord de ban te breken via een penalty. Die was volleidg op het conto van Fortes Rodriguez te schrijven. Terwijl er eigenlijk niets aan de hand was en de bal in de handen van de keeper belandde, sloeg hij Pierre van Hooijdonk in een duel. Hij kreeg rood en Feyenoord een penalty. Kuyt benutte dat buitenkansje.

Daarvoor had Kuyt al vele mogelijkheden gemist, mede door een uitstekend keepende Friebel. Van Hooijdonk maakte de stand vervolgens aangenamer door de 2-0 binnen te werken.


Bekijk het live-verslag via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

rbc hooijdonk kuyt ban conto fortes friebel keepende rodriguez roosendaal verslag volleidg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave