Transparent
Inloggen
Sluiten

Speeltijden van mogelijke play-off wedstrijden

13 april 2006 18:40 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Feyenoord.nl heeft vandaag de speeltijden bekendgemaakt van de eventuele play-off wedstrijden in de eerste ronde van de play-offs.

IndienFeyenoord tegen Ajax speelt dan wordt volgende week donderdag eerst in de Arena gespeeld. De aftrap zal dan zijn om 20.15 uur. De return volgt op zondag 23 april in de Kuip, aftrap 12.30 uur.

Ook indien Feyenoord in de eerste playoff-ronde te maken krijgt met FC Groningen, wordt de heenwedstrijd op donderdag gespeeld. Dat duel begint dan om 19.00 uur. De return is in dit geval op zondag 23 april, aanvang 14.30 uur.

Als FC Utrecht de tegenstander is, moet Feyenoord woensdag al aan de bak in de Galgenwaard. Aftrap om 20.00 uur. De return is in dit geval op zondag 23 april, aanvang 14.30 uur.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

aftrap speeltijden aanvang arena galgenwaard groningen heenwedstrijd indienfeyenoord kuip playoff utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.536 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie fildena geertruida gimenez gio kasperk kloese lijnders lingr liverpool lopez milambo nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente ueda wieffer willykment