Transparent
Inloggen
Sluiten

Lokhoff hoopt op spelers van Feyenoord

11 april 2006 07:19

Verslaggever: K

Lokhoff is maandag aangesteld als nieuwe coach van Excelsior. De laatste jaren kwam de coach van de satellietclub van Feyenoord, maar Feyenoord had nu geen kandidaten meer in de gelederen. Lokhoff heeft dus de moeilijke taak Mario Been op te volgen. Hij hoopt daarbij weer te kunnen beschikken over spelers van Feyenoord, maar duidelijkheid is daar nog niet over. Voorzitter Kelder in De Telegraaf. "Niet zozeer over ?f we verder gaan met de samenwerking, maar over de manier waarop we dat doen. Het duurt allemaal wat langer omdat een belangrijk deel van het technische kader uit De Kuip is verdwenen en nieuwe mensen zich logischerwijs moeten inleven en inlezen. We hopen dat ze wat spelers bij ons zullen stallen."

Meer op




Tags

lokhoff excelsior inleven inlezen kader kelder kuip satellietclub stallen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.518 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment