Gelijkspel Feyenoord in Heerenveen

7 april 2006 22:24

Feyenoord is in Heerenveen niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Dat was alweer het zesde puntverlies in de laatste negen duels, een ineenstorting die vergelijkbaar is met vorig seizoen.

Feyenoord speelde echter dit keer wel een goede wedstrijd. Invaller Pierre van Hooijdonk moest er uiteindelijk aan te pas komen om voor de gelijkmaker te zorgen tien minuten voor tijd.

Feyenoord begon uitstekend aan de wedstrijd en was in de eerste helft duidelijk de betere ploeg. Feyenoord verzuimde alleen op voorsprong te komen. Zo raakte een inzet van Kalou de paal.

Dat verzuim kwam de ploeg duur te staan. geheel tegen de verhouding in wist Heerenveen in de tweede helft op voorsprong te komen toen Niklas Tarvaj?rvi de bal plotseling kreeg en de 1-0 wist binnen te werken. In het offensief in de slotfase zorgde Pierre van Hooijdonk voor de 1-1.