Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] bekijk reclamespotje Kalou, Kalou boos en wil stopzetting, Achmea houdt vast aan reclamespotje

7 april 2006 21:19

Verslaggever: K

Op Planet.nl is het reclamespotje van Centraal Beheer te zien. Daarin wordt een kwinkslag gemaakt naar de zaak-Kalou en blijkt Kalou alsnog op het WK actief te worden maar dan voor Duitsland.

Salomon Kalou vindt echter dat de commercial van de buis moet worden gehaald omdat zonder zijn toestemming zijn naam en portretrecht zijn gebruikt. Hij heeft daarvoor aan advocaat in de hand genomen, zo wist De Volkskrant vanmorgen te melden.

Tegenover Nu.nl laat een woordvoerder van Achmea weten dat het bedrijf het spotje absoluut niet van de buis wil halen. "Kalou heeft z'n kans gekregen mee te doen. Aanvankelijk vond hij het leuk, later trok hij zijn medewerking in. Wij hebben zeker geen misbruik gemaakt van zijn portretrecht. Uiteindelijk zal het wel om geld gaan. Voorlopig echter hebben we niets gehoord."

Meer op




Tags

kalou reclamespotje achmea buis portretrecht stopzetting advocaat commercial duitsland kwinkslag planet salomon spotje volkskrant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda