Transparent
Inloggen
Sluiten

Komst Kalou onduidelijk; interland vastgesteld voor 20 januari

13 januari 2001 22:56

Verslaggever: RvN

De interland tussen Ivoorkust en Sudan is vastgesteld voor 20 januari. Deze interland zou dit weekend gespeeld worden, maar werd zoals we eerder al konden melden verplaatst vanwege de politieke situatie in het land. Vorig weekend was er een couppoging in het land waarop veel onrust volgde. De machthebbers in het land hebben laten weten dat de nationale ploeg op maandag 15 januari weer bij elkaar moet komen.

Kalou wil niets liever dan vertrekken uit Ivoorkust, maar het is onduidelijk of hem dat inmiddels gelukt is. Als dat niet het geval is zal hij zich zeker moeten melden maandag bij de nationale selectie.

Meer op




Tags

kalou ivoorkust couppoging machthebbers sudan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.524 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave