Transparent
Inloggen
Sluiten

Baan in AD: Feyenoord betaalde zwijggeld

28 maart 2006 23:54

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad doet Rob Baan dinsdag een klein boekje open over Feyenoord. Hij bevestigt het verhaal dat hij een fikse som heeft ontvangen om na zijn vertrek bij Feyenoord te zwijgen over zijn periode bij Feyenoord. "Laat ik het zeggen zoals het is: Feyenoord heeft bij mijn vertrek een weerwoord afgekocht. Dat gebeurt standaard en dat gaat om een bedrag dat je gewoon niet kunt laten lopen. Mijn vrouw en ik hebben er een leuk huisje van gekocht in Kijkduin en alle verhalen over een falend transferbeleid heb ik de afgelopen twee jaar maar over me heen laten komen."

",Dat was moeilijk, omdat er andere dingen speelden dan de reden die naar buiten is gebracht. E?n keer heb ik toch wat gezegd en toen werd meteen mijn uitkering geblokkeerd. Of ik zou gaan zwijgen of ik kon een juridische procedure tegemoet zien. Daar had ik helemaal geen trek in toen. Inmiddels voel ik me vrij om nog eens terug te kijken op een periode die ik desondanks als heel succesvol en plezierig heb ervaren. Of zo'n zwijgpremie gangbaar is in het voetbal? Ik weet alleen dat grote bedrijven zoals Philips er ook mee werken."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

baan zwijggeld boekje falend huisje kijkduin plezierig procedure transferbeleid weerwoord zwijgpremie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment