Feyenoord zakt weg: 0-2 tegen ADO

26 maart 2006 14:19

Net als in Den Haag verloor Feyenoord ook thuis van ADO Den Haag. Zondagmiddag werd het 0-2 voor de tegenstander in De Kuip. Feyenoord zorgde daarmee voor een hele teleurstellende middag voor de fans.

De start was al direct voor ADO Den Haag. Het duurde een minuut of twintig alvorens Feyenoord de controle kreeg over de wedstrijd. Toch was het ADO die op voorsprong kwam. Kolkka trof acht minuten voor tijd doel.

Erwin Koeman reageerde daarop door de aanvankelijk gepasseerde Kalou en Van Hooijdonk in te brengen. De ploeg kon echter de doelman van ADO niet verschalken. Via de counter besliste opnieuw Kolkka zelf de wedstrijd door de 0-2 binnen te schieten.

Bekijk het live wedstrijdverslag van Don Paul via de link hieronder naar het scorebord.