Transparent
Inloggen
Sluiten

Persconferentie hield fans bezig

25 maart 2006 12:57

Verslaggever: K

Het bekendworden gisteren dat er zaterdagmiddag een persconferentie gehouden zou worden, hield de Feyenoord fans sinds gisterenavond bezig. De wildste speculaties gingen er dan ook rond. Erwin Koeman had het nieuws eigenlijk al weggegeven door aan te geven dat zeer binnenkort duidelijkheid zou komen over een mogelijk langer dienstverband van hemzelf. Dat stond vanmorgen dan ook al in diverse kranten te lezen. De speculaties leiden echter tot hoge verwachtingen op anders nieuws dan de contractverlenging.

Vanaf 12.30 uur was Feyenoord.nl dan ook enige tijd niet bereikbaar als gevolg van de enorme interesse voor hetgeen op de persconferentie gemeld zou worden. Uiteindelijk bleek het tot teleurstelling van sommigen dan ook 'slechts' te gaan om de contractverlenging van Koeman.

Meer op




Tags

koeman speculaties bekendworden bereikbaar dienstverband erwin gisterenavond wildste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment