Transparent
Inloggen
Sluiten

Excelsior op haar van titel, druipt toch af

24 maart 2006 22:03

Verslaggever: K

Excelsior werd vanavond officieus kampioen door te winnen van Stormvogels Telstar. Voor een officiele titel moest VVV nog punten verliezen. Bij afloop van het duel van Excelsior leek het zover. VVV stond op dat moment gelijk en op het veld van Stormvogels Telstar vierde het elftal van Excelsior al feest met de mee afgereisde supporters. Kesler stond al op het veld met de schaal, toen het bericht uit Venlo kwam dat die ploeg in de 94ste minuut alsnog de winnende treffer binnenschoot tegen FC Den Bosch. Na het minutenlange feestje droop de ploeg uiteindelijk toch enigzins teleurgesteld af. Ook Kesler moest met de schaal weer naar binnen.

Gezien het hogere doelsaldo is Excelsior nu echter al zo goed als zeker van de titel. Op eigen veld kan die nu volgende week worden veiliggesteld.

Meer op




Tags

excelsior titel druipt kesler stormvogels vvv afgereisde droop enigzins minutenlange officieus veiliggesteld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki