Transparent
Inloggen
Sluiten

Castelen hoopt op het WK

24 maart 2006 07:15

Verslaggever: K

Het Algemeen Dagblad komt vandaag met een paginagroot interview met Romeo Castelen. De aanvaller gaat daarin op op zijn ontwikkeling en wat hij er allemaal voor doet om constanter te worden en dat laatste stapje naar de top te kunnen maken. Nu zit hij nog steeds tussen Oranje en Jong Oranje in. Castelen in het AD: "Ja, want het ?s tot nu toe zo. Het is nog steeds elke interland afwachten bij welk team ik me moet melden: Oranje of Jong Oranje. En eerlijk gezegd begrijp ik dat nog ook. Telkens als ik zelf vind dat ik een periode minder speel, beoordeelt Van Basten dat kennelijk ook zo en val ik weer terug naar Jong Oranje. Ik ben druk bezig met constanter worden en uiteindelijk heb je het dan zelf in de hand."

Meer: AD

Meer op




Tags

oranje castelen jong basten paginagroot romeo val

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.518 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment