Transparent
Inloggen
Sluiten

Woerts: Excelsior hoeft zich geen zorgen te maken

21 maart 2006 23:20

Verslaggever: K, game333

In het Algemeen Dagblad reageerde Chris Woerts op de oproep van Mario Been om het samenwerkingsverband met Excelsior weer serieus te nemen. "Zoals het er nu naar uitziet wordt de samenwerking voortgezet. De gesprekken die we daarover voeren verlopen voorspoedig en plezierig. Beide partijen hebben alleen geen haast. Het papier is geduldig en we hebben al gezegd dat we de intentie hebben om met elkaar door te gaan." Woerts wijt het feit dat de club de laatste tijd weinig contact heeft gehad met Excelsior aan de personele wijzigingen binnen Feyenoord.

Wel gaf hij aan dat in tegenstelling tot het verleden Feyenoord geen kandidaat zal leveren voor de positie van hoofdcoach bij Excelsior. Dit vooral omdat de club daar momenteel geen kandidaten voor in huis heeft.

Meer op




Tags

excelsior woerts haast plezierig samenwerkingsverband voortgezet wijt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda