Transparent
Inloggen
Sluiten

Moeilijke tijden voor Feyenoord

17 maart 2006 19:34 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Zaterdag zal de gehele selectie aanwezig zijn op de begrafenis van Anouk Schreuder. Op het perspraatje gaf Erwin Koeman aan dat de situatie heel dubbel is. Een dag erna volgt immers de topper voor de tweede plaats tegen AZ. Erwin Koeman: "Op zaterdag zullen we er niet met ons hoofd bij zijn. En dat lijkt me ook niet zo vreemd als je zo?n klein kistje ziet liggen. Hoe moeilijk het ook is, we zullen ons na zaterdag moeten proberen af te sluiten en ons fixeren op de wedstrijd. Op zondag worden we weer beoordeeld en veroordeeld, hoe dubbel dat ook is. Maar het hoort bij het leven, hoe oneerlijk ook. Toch zal het ongetwijfeld doorwerken in de hoofden van spelers. Maar misschien pakt het zondag wel anders uit en geeft het de spelers, vanwege hun blijdschap om op het veld te staan, wel inspiratie."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

erwin koeman anouk blijdschap fixeren hoofden inspiratie kistje perspraatje schreuder topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave