Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer sceptisch over paspoort De Guzman

14 maart 2006 00:32

Verslaggever: K

In de nieuwe editie van Sportweek die dinsdag in de winkel ligt, wordt een vergelijking getrokken tussen de zaak van Kalou en de keuze die Jonathan de Guzman moet gaan maken. "Zo ver is het nog niet, Jonathan heeft zijn keuze nog niet gemaakt" aldus zaakwaarnemer Jan de Visser, van dezelfde stal als het management van Kalou.

"Jonathan is al op z'n twaalfde naar Nederland gekomen. Hij heeft zijn hele schoolopleiding in Nederland doorlopen. Minister Verdonk kan dus niet van hem eisen dat hij een inburgeringcursus moet doen. Maar ja, dan zal ze wel weer, net als bij Salomon, aangetoond willen hebben dat hij langer in Nederland zal blijven. Ook Jonathan zou nooit kunnen voldoen aan die eis. En anders verzint ze wel weer iets anders" aldus de zaakwaarnemer in Sportweek.

Wat niet genoemd wordt is dat De Guzman geen versnelde naturalisatie hoeft aan te vragen, omdat hij al meer dan vijf jaar in Nederland is.

Meer op




Tags

guzman jonathan nederland kalou paspoort sportweek editie inburgeringcursus minister naturalisatie salomon schoolopleiding twaalfde verdonk verzint visser winkel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki