Feyenoord wint met 1-4 van GA Eagles

10 januari 2001 21:35 - GA Eagles

Feyenoord heeft vanavond in Deventer met 1-4 van GA Eagles gewonnen. Van Dieren was de enige jeugdspeler in het elftal van Van Marwijk. De nieuwe spits Johann Elmander viel halverwege de tweede helft in. Feyenoord had het de eerste helft moeilijk tegen de Deventenaren. GA Eagles had in de beginfase zelfs de beste mogelijkheden om op voorsprong te komen. Na een half uur was het toch Feyenoord dat op 0-1 kwam. Tomasson mocht door onoplettendheid bij de verdediging van GA Eagles vrij op de keeper aflopen en simpel binnenschieten. 3 minuten later scoorde Van Vossen uit een strafschop de 2-0. Tomasson schoot vervolgens vlak voor rust nog op de paal. Een 0-3 voorsprong bij rust zou echter veel te veel van het goede zijn geweest.

In de tweede helft begon Feyenoord veel geconcentreerden. Het was de Ier Connolly die al na een paar minuten de 0-3 binnenschoot. Dick Kooijman deed vervolgens wat tegen door van maar liefst 30 meter afstand Dudek compleet te verrassen. De Rus Korneev bepaalde de eindstand vervolgens op 1-4, waardoor Feyenoord ook deze oefenwedstrijd winnend afsloot.