Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax-PSV gelijk, is Feyenoord nog in de race?

11 maart 2006 21:53

Verslaggever: K

Ajax-PSV is zaterdagavond in een 0-0 gelijkspel geeindigd. Daarmee leed PSV het puntverlies dat Feyenoord zo nodig heeft om nog in de strijd te blijven om de landstitel. Vooraf had Erwin Koeman al aangegeven dat de landstitel voor Feyenoord niet meer haalbaar zou zijn bij winst van PSV. Zover kwam het niet. Indien Feyenoord zondag weet te winnen van RKC Waalwijk bedraagt de achterstand vijf punten op PSV. Met een beter doelsaldo van de Rotterdammers en PSV-Feyenoord nog voor de boeg, zou PSV bij een zege van de Rotterdammers in Eindhoven zich geen enkel puntverlies meer kunnen veroorloven. Dan zal Feyenoord echter tegen RKC thuis, AZ uit, ADO thuis, FC Twente thuis, Heerenveen uit en RBC thuis geen puntverlies mogen lijden.

Meer op




Tags

landstitel rkc ado boeg erwin heerenveen koeman rbc twente veroorloven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda