Transparent
Inloggen
Sluiten

Paauwe weet nog niet wat Feyenoord met hem wil

10 maart 2006 19:48

Verslaggever: K

In de gratis krant Metro heeft Patrick Paauwe laten weten nog niet te weten wat Feyenoord met hem wil. Hij wil graag blijven bij Feyenoord, maar staat ook best open voor een transfer naar het buitenland. "Ik weet niet wat men met mij van plan is. Mijn contract loopt nog een jaar door en ik wil graag blijven. Sta aan de andere kant ook open voor een nieuw avontuur wanneer er een mooie club komt. Welk land mijn voorkeur heeft? Als het er maar niet te warm is en het klimaat, dus ook de luchttemperatuur, mij niet hindert. Ik wil graag wonen en leven in een zuurstofrijke lucht, maar een warm land sluit ik ook niet zo maar uit. Ja, Duitsland heeft een vergelijkbaar klimaat. Met Van Marwijk heb ik af en toe nog contact. Maar het ligt natuurlijk ook aan de club die mij eventueel wil aantrekken."

"Ik zal Feyenoord niet zo maar verlaten. De club zal ook geen tonnen meer vragen voor mij, na acht jaar trouwe dienst. Maar nogmaals, ik heb het hier ook nog prima naar mijn zin. Heb me kunnen revancheren op vorig seizoen, dus kan ik nu rustig afwachten wat de club met mij van plan is. Ik laat het nu gewoon op me af komen."

Meer: Metro

Meer op




Tags

paauwe metro duitsland hindert lucht luchttemperatuur marwijk revancheren trouwe zuurstofrijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance players poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki