Transparent
Inloggen
Sluiten

Kalou in brief aan Verdonk: ik voel me schuldig tov Feyenoord

9 maart 2006 23:55

Verslaggever: K

Op Nu.nl is een artikel te lezen van het ANP waarin een brief wordt aangehaald die Salomon Kalou vandaag aan minister Verdonk heeft gestuurd. De aanvaller geeft aan dat hij aan een onomkeerbare weg is begonnen met het verzoek tot versnelde naturalisatie.
Kalou geeft aan zich schuldig te voelen dat hij zijn voetbal heeft laten lijden onder de hele zaak. "Ook mijn spel heeft eronder geleden. Met name over dit laatste voel ik mij schuldig, ten opzichte van Feyenoord, de supporters en mijn teamgenoten. Maar ik heb mijzelf toegesproken en mijn hoofd leeggemaakt. Ik ga de dingen doen waar ik goed in ben, dribbelen, passeren, passen en scoren. De dingen waar het allemaal mee begonnen is, maar waar het inmiddels niet meer over gaat."

Meer: Nu.nl

Meer op




Tags

kalou brief verdonk tov aangehaald anp dribbelen leeggemaakt minister naturalisatie onomkeerbare passeren salomon toegesproken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg