Transparent
Inloggen
Sluiten

Oproep Feyenoord: betuig je steun aan de familie Schreuder

7 maart 2006 21:56

Verslaggever: K

Feyenoord doet opnieuw de oproep aan alle fans om je steun te betuigen aan de familie Schreuder die op dit moment weer door moeilijke tijden gaat.

Supporters en alle anderen die steunbetuigingen willen inleveren voor Alfred Schreuder en zijn gezin kunnen de gehele week in De Kuip terecht. In overleg met supporters heeft Feyenoord vorige week de actie ?laat je Feyenoord-hart spreken? opgestart. Bedoeling van de actie is om Schreuder en zijn gezin een hart onder de riem te steken vanwege de ernstig zieke Anouk. Afgelopen zondag konden supporters tekeningen, kleurplaten, steunbetuigingen, knuffels, enz. inleveren op verschillende plaatsen in De Kuip. Voor veel supporters was echter onduidelijk waar de spullen ingeleverd konden worden.

Spullen kunnen worden afgeleverd bij de loketten van Feyenoord Klantenservice of bij de receptie van Het Maasgebouw. Opsturen is uiteraard ook mogelijk:

Feyenoord Rotterdam N.V.
Laat je Feyenoord Hart Spreken
Postbus 9635
3007 AP Rotterdam

Ook zondag worden in en rond De Kuip bij de wedstrijd Feyenoord-RKC Waalwijk weer een aantal verzamelpunten ingericht. Supporters die nog niets hebben ingeleverd hebben hier dus tot en met zondag nog de tijd voor. Uiteraard zijn ook bijdragen van scholen, voetbalverenigingen, enz. meer dan welkom. Wat Feyenoord betreft worden Alfred en zijn gezin bedolven onder de steunbetuigingen!

Het is de bedoeling om de steunbetuigingen in de rust van Feyenoord-RKC Waalwijk aan Alfred aan te bieden. Uiteraard rekenen we op massale deelname van Het Legioen.

Meer op




Tags

schreuder steunbetuigingen alfred kuip betuig enz rkc afgeleverd anouk klantenservice kleurplaten knuffels legioen loketten maasgebouw opgestart opsturen postbus receptie riem tekeningen verzamelpunten voetbalverenigingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda