Transparent
Inloggen
Sluiten

Verhuur Hogedoorn aan Aberdeen onzeker, oefenduel afgelast, Blinker tipte Schotten

28 februari 2006 19:11 - Press & Journal

Verslaggever: K

De verhuur van vierde keeper Jesper Hogedoorn aan Aberdeen is onzeker. De Schotse club had de keeper willen testen in een oefenduel tegen Forres. Vanwege slechte weersomstandigheden is het duel afgelast. Coach Jimmy Calderwood houdt er ook rekening mee dat de blessure van Lodewijks roeit in het eten gooit. "We moeten zien of dat iets voor ze veranderd. Ze hebben vier keepers inclusief Jesper, dus ik hoop dat dat geen gevolgen voor ons heeft" zo liet hij weten voorafgaand aan het afgelasten van het duel.

Aberdeen heeft al toestemming van de Schotse bond voor een tussentijdse internationale transfer als gevolg van de keepersproblemen. De UEFA en de FIFA moeten echter ook nog toestemming geven.

De interesse van Aberdeen voor spelers van Feyenoord lijkt vooral te zijn ontstaan door Regi Blinker die voor Calderwoord rondkijkt naar mogelijkheden voor de Schotse club. "De ideale situatie voor ons zou zijn dat Jesper het goed doet tegen Forres (dat duel gaat dus niet door, red) en voor de rest van het seizoen komt met een optie voor volgend seizoen."

Meer op Press & Journal




Tags

aberdeen afgelast blinker hogedoorn jesper forres tipte afgelasten calderwood calderwoord fifa jimmy keepersproblemen lodewijks regi roeit rondkijkt uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki