Transparent
Inloggen
Sluiten

Hofs moet proberen kans bij Oranje te pakken

25 februari 2006 09:25

Verslaggever: K

Nicky Hofs is komende week voor het eerst bij het Nederlands elftal. Indien hij naar het WK wil heeft hij echter geen kans rustig te acclimatiseren. Dan zal hij direct zijn kans moeten grijpen. "Het is een van de laatste oefeningen voordat we ons straks ?cht gaan voorbereiden op het WK. Het is voor sommige jongens wellicht een laatste kans om te laten zien wat ze kunnen. Het is aan hen om die kans te grijpen" aldus Marco van Basten op de persconferentie. Het lijkt er dus op dat Hofs ook daadwerkelijk wel speeltijd gaat krijgen. "Als hij het goed blijft doen, blijft hij in beeld bij ons en krijgt hij meer kansen" aldus Van Basten tegenover het AD.

Specifiek over Hofs liet Van Basten weten: "Hij speelde goed de laatste weken bij Feyenoord en verdient een kans." Op Feyenoord.nl sprak Hofs over een droom die uitkomt: "Dit is een droom die uitkomt, hier kijk ik sinds kleins af aan naar uit. Wat ik de laatste weken meemaak is bijna niet te bevatten. Het geeft me echt een dubbel lekker gevoel, vooral als ik even terugdenk aan de moeilijke momenten."

Meer op




Tags

hofs basten oranje acclimatiseren cht kleins meemaak nicky terugdenk voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.459 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen gaal geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda