Transparent
Inloggen
Sluiten

Wat goed is komt snel: Hofs droomt van Oranje

20 februari 2006 07:31

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad liet Nicky Hofs weten te dromen van een kans bij Oranje. De zo door blessures geplaagde middenvelder werd afgelopen week, een maand na zijn rentree opgenomen in de voorselectie van Van Basten. Hofs in het AD: "Een voorselectie voor Oranje zegt de meeste voetballers niet veel. Maar voor mij is dit al een mijlpaal. Als kleine jongen droom je van Oranje. Tussen mijn 20ste en 22ste ben ik geveld door twee zware knieblessures en dan krijgt die droom een knauw. En nu blijkt dat ik t?ch weer mag hopen. Dat geeft een supergevoel."

Zijn coach Erwin Koeman prees gisteren al de middenvelder voor zijn spel, inzet en vermogen om diep te gaan en daarmee de tegenstander te verrassen. Bang dat het allemaal te snel gaat met Hofs is Erwin Koeman niet. "Wat is goed komt snel" aldus Koeman tegenover Radio Rijnmond.

Meer op




Tags

hofs oranje koeman erwin basten knauw knieblessures mijlpaal nicky prees rijnmond supergevoel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda