Transparent
Inloggen
Sluiten

Aberdeen wil Snoyl definitief overnemen

14 februari 2006 15:29 - BBC

Verslaggever: K

Ferne Snoyl heeft in korte tijd de harten van de Schotten gewonnen. Aberdeen manager Jimmy Calderwood gaf tegen de BBC aan Snoyl graag definitief vast te leggen voor Aberdeen. Hij speelt er nu op huurbasis tot het einde van het seizoen en heeft er sinds eind januari twee duels opzitten in Schotland.

"Hij staat ook volgend jaar nog onder contract dus er zal een transfersom gemoeid zijn met een transfer" aldus Calderwood. "Die jongen heeft daar niet veel kans op een plaats in de basis, dus moeten we zien wat er gedaan kan worden. Hij wil graag blijven aangezien hij het erg naar zijn zin heeft en hij lijkt heel snel de favoriet van de fans te zijn geworden."

Meer op BBC




Tags

aberdeen snoyl calderwood bbc ferne harten jimmy schotland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda