Transparent
Inloggen
Sluiten

Deal met Vlissingen; in februari weer oefenwedstrijd in Zeeland

6 januari 2001 10:42 - Rotterdams Dagblad

Verslaggever: RvN

Feyenoord heeft volgens het Rotterdams Dagblad een deal gesloten met VC Vlissingen om zowel aanstaande maandag als in februari een oefenwedstrijd tegen de Zeeuwen te spelen. Feyenoord had contractueel afgesproken dat het met het sterkst mogelijke elftal naar Zeeland zou komen, iets waarmee de club zich richting haar supporters ook geprofileerd had. Uiteindelijk komt de club door eerder genoemde redenen met een zeer sterk gedevalueerd elftal, hetgeen geirriteerde reacties vanuit Zeeland opleverde.

Inmiddels zou de afspraak gemaakt zijn om op 20 februari opnieuw een oefenwedstrijd te spelen en dan wel met een volledig elftal. Kaarten voor dit duel zijn nu geldig voor het duel van 20 februari. Wie Feyenoord toch wil aanschouwen maandag zal opnieuw een kaartje moeten kopen voor het duel van maandag tegen sterk gereduceerde prijzen.

Meer op Rotterdams Dagblad
Tags

zeeland vlissingen aanschouwen gedevalueerd geirriteerde geprofileerd gereduceerde kaartje rotterdams sterkst zeeuwen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.755 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment