Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt redt Feyenoord in laatste minuut: 1-2 tegen NEC

8 februari 2006 21:57

Feyenoord heeft de lastige uitwedstrijd uit bij NEC met 1-2 gewonnen. lange tijd leek het er naar uit te zien dat Feyenoord opnieuw na een goede wedstrijd het duel erna puntverlies zou lijden. Pas zeven minuten voor tijd kwam Feyenoord op 1-1 via een eigen doelpunt van Wisgerhof in een scrimmage. In de 90ste minuut kwam Feyenoord in een alles-of-niets poging met alle mogelijke spitsen in het veld op de 1-2. Het was weer 'club-icoon' Kuyt die het duel besliste.

NEC begon twee keer zeer aggressief, zowel in de eerste als in de tweede helft. Feyenoord had het daar aanvankelijk moeilijk mee en had geruime tijd nodig om het heft in handen te nemen. Toen het dat had na de achterstand in de tweede helft ging Feyenoord los en speelde het massaal op de aanval. Dat leverde een reeks kansen en uiteindelijk de beloning in de zege op.

Lees het live-verslag via de link hieronder naar het scorebord.




Tags

kuyt redt aggressief besliste poging scrimmage verslag wisgerhof

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron schreuder slot stengs streuer twente wereldsalaris