Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord praat met Dirk Kuyt over levenslange verbintenis

8 februari 2006 07:29

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad laten Feyenoord en Dirk Kuyt weten in gesprek te zijn over een jarenlange verbintenis. Zijn huidige contract loopt tot 2009. "Van onze kant willen we er alles aan doen om van Dirk in zijn loopbaan definitief h?t gezicht van Feyenoord te maken. Als dat zou lukken, cre?er je als club een bepaalde stabiliteit in je elftal. We zijn blij te horen dat Dirk daarover wil nadenken" aldus directeur Chris Woerts.

Kuyt: "Ik ben vereerd dat de clubleiding heeft aangegeven dat ze mij nog een heel lange tijd wil houden. Ik laat het gesprek nu op me inwerken. ?ls je besluit ?cht lang met elkaar door te gaan, dan moet dat een weloverwogen besluit zijn, vind ik. Maar dan nog kunnen in de voetballerij dingen van dag tot dag veranderen. Ik vind het in elk geval belangrijk om niemand voor de gek te houden."

Kuyt lijkt een opening te willen houden voor die paar absolute topclubs in Europa. In andere clubs is hij op dit moment niet geinteresseerd.

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

kuyt levenslange cht cre inwerken opening woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.502 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot brighton bronckhorst bronkhorst chelsea citrate dysfunction erectile fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese medication nederland opvolging ouderwetse pastoor potter sildenafil slot sobat twente wehave wieffer yoda