Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuyt is gaan twijfelen over vertrek

6 februari 2006 00:00

Verslaggever: K

In een interview met het Algemeen Dagblad laat Kuyt weten dat hij is gaan twijfelen over een vertrek. Hij wil bij een vertrek alleen nog maar naar een van zijn droomclubs. "Vorig seizoen kreeg ik tegen het eind van de competitie en tijdens de zomerstop het gevoel: als er een goede buitenlandse club komt, moet ik de stap maken, dit is wat Feyenoord mij maximaal te bieden heeft. Nu is dat gevoel behoorlijk anders."

Zijn droomclubs hebben zich de laatste maanden niet gemeld en volgens Kuyt hebben die allen momenteel al topspitsen in de gelederen. "Ik wil groeien en misschien kan dat nu ineens wel langer bij Feyenoord. Iedereen denkt maar dat ik na dit seizoen zeker weg ga, maar voor mij is dat helemaal niet zo zeker." Het bereiken van de Champions League is wel essentieel voor Kuyt.

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op
Tags

kuyt droomclubs essentieel topspitsen zomerstop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.814 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall democraten dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki