FEYENOORD VERSLAAT AJAX: 3-2

5 februari 2006 14:23

Feyenoord heeft in de eigen Kuip Ajax met 3-2 verslagen. Na een moeizame start was Feyenoord in de tweede helft oppermachtig. Hofs, Castelen en Kuyt waren de doelpuntenmakers voor Feyenoord.

Het elftal van Feyenoord begon ogenschijnlijk zenuwachtig aan het duel. Hofs zette tegen de verhouding in Feyenoord op voorsprong, na buitenspel van Kalou. Een minuut later stond Ajax echter alweer op gelijke hoogte via een doelpunt van Rosenberg.

Daarna kreeg Feyenoord langzaam maar zeker het duel in handen. In blessuretijd van de eerste helft besliste Castelen het duel door een counter doeltreffend af te ronden.

Direct na rust was het alweer raak. Het was topscorer Kuyt die de wedstrijd besliste. Vanaf dat moment had Feyenoord het duel in handen. De ploeg kon alleen verweten worden dat Feyenoord niet verder uitliep dan de 3-1. Daardoor kon Ajax in blessuretijd nog dichterbij komen tot 3-2 via Huntelaar. Het bleef daar echter bij.

Bekijk het live verslag via de link hieronder naar het scorebord.