Transparent
Inloggen
Sluiten

Meer info over 'supertalent' Ono

5 januari 2001 21:00

Verslaggever: RvN

Feyenoord lijkt een bijzonder talent op stage te hebben bij de Rotterdams. het gaat zoals eerder gemeld om de Japanner Shinji Ono. De 21-jarige speler van Urawa Red Diamonds stond vorig jaar al in de belangstelling van Ajax. De Japanner ging toen niet in op het aanbod om stage te komen lopen in Amsterdam. Ook Borussia Dortmund (onlangs nog) Manchester United, Arsenal, Juventus, AC Milan, AS Roma en Bologna toonden toen hun interesse in Ono, die vorig seizoen met Urawa degradeerde onder leiding van Aad de Mos uit de hoogste divisie in Japan.

Ono, die vorig jaar werd verkozen tot Aziatisch talent van het jaar, besloot in Januari op het laatste moment zijn contract bij Urawa nog met 1 jaar te verlengen om zich volledig te kunnen concentreren op de Olympische Spelen. Wegens een clausule in zijn contract mag hij bij een goed bod op elk gewenst ogenblik vertrekken bij zijn huidige club.

In zijn nog korte carriere werd Ono al verkozen tot J. League Rookie of the year en Aziatisch talent van het
jaar. Verder leidde hij in April Japan naar een tweede plaats op het WK in Nigeria voor spelers tot 20 jaar en plaatste hij zich met het Olympisch elftal voor de Olympische spelen in Sydney.

Meer op




Tags

ono urawa japan stage supertalent arsenal bologna diamonds dortmund juventus milan mos nigeria ogenblik roma rookie rotterdams shinji sydney year

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woningbouw yoda