Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman tevreden met resultaat transferperiode

2 februari 2006 19:02

Verslaggever: K

Erwin Koeman liet in het Algemeen Dagblad weten tevreden te zijn met het resultaat van de transferperiode voor Feyenoord. Twee spelers (Vlaar en Van Hooijdonk kwamen erbij, 14 gingen er van de loonlijst (al dan niet verhuurd)). 'Achter de schermen is de afgelopen maanden hard gewerkt voor de club. daar zie je deze januari-maand de eerste resultaten van terug op de transfermarkt. De selectie is al flink opgeschoond. Ik had er hooguit zelf nog een middenvelder bij willen hebben. Maar we krijgen nu een half jaar langer de tijd bepaalde spelers 'dieper' te scouten' aldus Koeman in het AD.

Meer op




Tags

koeman erwin hooijdonk loonlijst opgeschoond schermen scouten vlaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.504 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda