Transparent
Inloggen
Sluiten

Boussabon blij bij Feyenoord, maar wil wel van rechterkant af

26 januari 2006 07:24 - De Telegraaf

Verslaggever: K

Ali Boussabon laat in een interview met De Telegraaf vanuit Afrika weten zijn ploeggenoten bij Feyenoord te missen. Hij heeft het duidelijk enorm naar zijn zin. De spits juicht de komst van van Hooijdonk toe. "Ik denk dat de kans dat we aan het einde van het seizoen met de schaal op de Coolsingel staan, n?g groter is geworden. Ik heb daar al een paar keer over gedroomd en werd heel vrolijk wakker."

Tegelijkertijd wil hij als Kuyt en Kalou vertrekken wel een kans centraal in de spits. Daarover wil hij gaan praten met Erwin Koeman. "Ik wil weten hoe ik ervoor sta. Als hij mij na dit seizoen nog alleen als buitenspeler ziet, moet ik ondanks mijn nog drie jaar doorlopende contract eens heel goed nadenken, want dan haalt hij niet het beste uit me."

Meer op De Telegraaf




Tags

boussabon afrika ali coolsingel doorlopende erwin gedroomd hooijdonk kalou koeman kuyt telegraaf vrolijk wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda