Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax en Feyenoord willen pilot met biometrie

16 januari 2006 22:28 - Planet.nl

Verslaggever: JV

Vanmiddag heeft er in Zeist overleg plaatsgevonden tussen de eredivisieclubs en de KNVB. Dit overleg heeft plaatsgevonden in het kader van de besluitvorming over de uitvoering van de maatregelen in het kader van de play offs, welke woensdag aanstaande plaatsvindt door de Interdisciplinaire Stuurgroep. Clubs hebben hier gesproken over de integrale pasfotoregistratie en zijn unaniem van mening dat overeenkomstig de rapportage van het COT, invoering van deze maatregel geen toegevoegde waarde heeft.

De clubs zijn wel voorstander van lokaal maatwerk en een dadergerichte aanpak. Als de stuurgroep de pasfoto's woensdag afwijst, hebben Ajax, Feyenoord en Vitesse aangegeven te zullen starten met het opzetten van een pilot waarbij gebruik wordt gemaakt van biometrie. Alleen supporters die zich hebben misdragen moeten vingerafdrukken, irisscans en gelaatsherkenning inleveren.

Meer op Planet.nl
Tags

biometrie pilot kader stuurgroep afwijst besluitvorming cot dadergerichte gelaatsherkenning integrale interdisciplinaire irisscans knvb lokaal maatwerk misdragen overeenkomstig pasfoto pasfotoregistratie plaatsvindt rapportage uitvoering unaniem vingerafdrukken vitesse voorstander zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen bane bannis bijlow bozenik danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem kokcu kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner vente willykment zirkzee