Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint met 0-2 van Hoek, rentree Hofs, Vlaar, Schet en Drenthe in actie

10 januari 2006 19:12

Verslaggever: K

Feyenoord heeft de oefenwedstrijd tegen de amateurs van Hoek met 0-2 gewonnen. Snoyl maakte halverwege de eerste het enige doelpunt voor Feyenoord na een voorzet van Ono. Aan het einde van de tweede helft scoorde Biseswar in een leeg doel het tweede doelpunt voor Feyenoord.

Erwin Koeman begon met de volgende elf aan de basis Lodewijks, Greene, Vlaar, Bahia, Snoijl, De Guzman, Paauwe, Ono, Biseswar, Kuyt en Pardo.

Gezien de korte voorbereiding lijkt het er dus inderdaad op dat Koeman het succesvolle duo Greene en Bahia uit elkaar wil houden. Greene kreeg de rechtsbackpositie toegewezen, Vlaar en Bahia vormden het centrale duo.

In de tweede helft bracht Erwin Koeman Aerts en Collen in het veld. Collen nam de rechtsbackplaats in bezit. Vlaar en Greene vormden samen in het centrum met Bahia als linksback.

Opstelling: Aerts, Collen, Vlaar, Green, Bahia, De Guzman, Paauwe, Snoyl, Biseswar, Kuyt en Pardo

Later in de tweede helft gingen Kuyt en Bahia met lichte klachten van het veld. De jongelingen Schet en Drenthe en de teruggekeerde Hofs kwamen in het veld. Voor Nicky Hofs betekende dat zijn rentree na een half jaar blessureleed.

Feyenoord speelde een matige wedstrijd in Zeeland. Het kon weinig indruk maken tegen de nummer laatst in de hoofdklasse. Om die reden bleef een hoge score dan ook uit.

Flitsen van het duel waren te beluisteren op Radio Rijnmond. Veel Feyenoord fans kwamen dan ook weer bij elkaar in de Chatbox.

Meer op




Tags

bahia vlaar greene hofs biseswar collen drenthe koeman kuyt schet aerts erwin guzman ono paauwe pardo snoyl beluisteren betekende blessureleed chatbox flitsen green hoofdklasse lodewijks nicky rechtsbackplaats rechtsbackpositie rijnmond snoijl zeeland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.360 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda