Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord werkt in tweede helft aan doelsaldo: 6-1

29 december 2005 21:52

Feyenoord heeft vanavond een prima overwinning neergezet op het Tilburgse Willem II. De Rotterdammers wonnen tamelijk simpel, met 6-1. Het echte doelpuntenfestijn vond echter pas in de tweede helft plaats. Door de overwinning nadert Feyenoord koploper PSV, dat in eigen stadion gelijkspeelde tegen FC Twente, tot op ??n puntje. Na de korte winterstop is het zaak die achterstand om te buigen.

Het eerste doelpunt tegen Willem II viel overigens pas in de toegevoegde tijd van de eerste helft. Dirk Kuyt zette een corner om in een goal: 1-0. Het spel in de eerste helft was enigszins gezapig geweest.

In de tweede helft, met Ono in de ploeg in plaats van ?stlund, liep Feyenoord al snel verder weg. Pardo tekende al na vijf minuten voor de 2-0. Kalou scoorde de 3-0 en leek vrijwel direct ook de 4-0 al te maken, maar zijn tweede treffer werd afgekeurd voor buitenspel.

Even later lukte het de Ivoriaan echter toch. Ondertussen had Reuser echter al wat teruggedaan met zijn 3-1. Misschien wel de mooiste treffer van de avond overigens, een volley. Vervolgens kreeg de andere helft van K2 het op zijn heupen. Dirk Kuyt maakte de 5-1 en 6-1.




Tags

kuyt buigen doelpuntenfestijn gelijkspeelde gezapig heupen ivoriaan kalou ono pardo puntje reuser stlund teruggedaan twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki