Feyenoord laat weer punten liggen: 2-1 nederlaag in Den Haag

18 december 2005 14:24

Feyenoord heeft de punten laten liggen in Den Haag. Uit bij ADO Den Haag werd met 2-1 verloren. Kalou maakte het enige doelpunt voor de Rotterdammers. Al na 2 minuten kwam ADO Den Haag op voorsprong door een penalty. Net als tegen RBC liep Feyenoord daardoor achter de feiten aan. Feyenoord moest op de gelijkmaker jagen. 25 minuten voor tijd kwam die eindelijk via Salomon Kalou. De Feyenoord fans gingen toen nog eens achter de ploeg staan en verwachtten alsnog een overwinning. Zo ver kwam het niet. ADO Den Haag maakte goed gebruik van de ruimte die Feyenoord weg moest geven. Via Saavedra kwam ADO Den Haag verrassend weer op voorsprong en haalde het uiteindelijk de winst binnen.