Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Zo 18-08-2019 16h45 Feyenoord - FC Utrecht

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord wederom een mager gelijkspel. Sorry hoor maar dit is onwaardig onderhand. En dat geldt niet eens het gelijkspel op zich maar de manier waarop. Ik zie zoveel spelers die echt niet meer meekunnen. Als nu niet echt geselecteerd wordt dan weet ik het niet meer.
Mogen per direct nu wel weg : van der Heijden, Botteghin, Larsson, Kelly, Vermeer. Van nieuwkomer Ié werd ik ook niet blij. Was trouwens ook wel een kul-tactiek. Sinisterra hoort links. Berghuis had de onduidelijkste rol van z'n leven. Narsingh kwam in het stuk niet voor. Een echte spits erbij gvd ! Dit kan echt niet meer, spelen zonder echte spits. Ik zou er niet van staan kijken indien Stam opstapt. Het komt onderhand allemaal erg naïf en amateuristisch over. Kelly ? Wat doet-ie bij ons : ik zou zeggen FC Ijsselmeervogels. J.A.vd H is nu toch wel echt uitgespeeld hoor, sorry, thx, bye. Vermeer : mag naar het woon-en zorg centrum " D'ouwe Hap ".

 

+1/-0

Gelijkspel tegen Utrecht thuis is tegenwoordig al redelijk? Pleur op we moeten thuis altijd winnen van utrecht.

1/3 van dit elftal moet per direct bij de graafschap aangeboden worden; Larsson, Botteghin, Scharie horen op de vijverberg.

 

+1/-0

Crisis in De Kuip, Stam maakt het met de week erger, heeft er geen team van weten te maken. Spelers vallen halverwege de wedstrijd al om, blijft maar door wisselen en blijft maar op diverse spelers terug vallen die keihard blijven falen. Stam was echt een vergissing. Er is geen strijd, geen passie. Utrecht verdiende de zege.

De kwaliteit die je niet hebt kun je compenseren door je tactiek aan te passen en eerst op de 0 te gaan spelen, maak er meer een collectief van en ga vanuit daar bouwen.
Stam denkt spelers die al jaren te kort komen alsnog even een volledig andere tactiek, die ze helemaal niet ligt, en blijft daar maar op door bouwen.

Ik zie echt vergelijkingen met van Beek, door trainen, pushen, spelers vallen bij bosjes om. Echter blijven we spelers maar zonder eten in de vroege ochtend het veld op sturen. Geen wonder dat de spelers omvallen na een halve wedstrijd.

 

+1/-0

De angst van Stam kost hem in de rust 2 wissels en uiteindelijk de wedstrijd. Verwacht wel dat Feyenoord beter gaat lopen zodra er spelers terug komen van blessures en wedstrijdritme krijgen.

Het tijdperk Botteghin/Jan Arie is na vandaag wel klaar, hetzelfde geldt hopelijk voor Larsson.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kuytebijter schreef op 18 augustus 2019 om 17:46:

Dramatische opstelling joh totaal niet in balans. Compleet nieuw middenveld. Narsingh in de spits. Hoe verzin je het.Eens onbgrijpelijk! Kelly komt te kort en narsingh is de aangever nooit een afmaker geweest dan faalt hij altijd hopeloos. En maar door gaan met dit centrum. Lijkt of stam solliciteerd voor ontslag of de strijd met troost en kuyt aan gaat en aan geeft heb die argentijnse versterkingen nodig. Kijk wat er nu staat is drama...

Zo niet is hij tactisch echt heel matig.

Vervelende trekjes van stam die zijn vriendje kelly haalt en nu met zijn makelaar er argentijnen door wil duwen. Niet aan de druk van stam toegeven stam een signaal geven. Larsson, van der heijden, botteghin, kelly weg brengen en zeggen zo stam nu ze niet meer in de slectie zitten kun je ze ook niet meer opstellen. En nu winnen anders is je trainers cariere voorbij voor die begon!

 

+1/-1

Ik denk niet dat het enkel maar Stam is waar je de vinger kunt leggen. Van ons management word ik ook niet blij. Suf zooitje dat enkel maar zichzelf heeft geparachuteerd op wat directieplekjes. Trouwens de selectie is gewoon drama. Laten we wel zijn.
Ik moet wel toegeven dat ik de trainings-methodieken wel een vind van de jaren stilletjes, vroeg op pad, lopen zonder voedselintake, dat kan gewoon niet, en maar wisselen en misschien ben ik blind hoor maar ik zie helemaal geen tactiek. De jaren van de van Beek ? Ik zie ook de nare geest van Bert van Marwijk weer opdoemen. Jasses, van onze trainers word ik niet vrolijk. Iemand suggestie voor een èchte Feyenoord-coach ?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 18 augustus 2019 om 20:15:

Ik denk niet dat het enkel maar Stam is waar je de vinger kunt leggen. Van ons management word ik ook niet blij. Suf zooitje dat enkel maar zichzelf heeft geparachuteerd op wat directieplekjes. Trouwens de selectie is gewoon drama. Laten we wel zijn.
Ik moet wel toegeven dat ik de trainings-methodieken wel een vind van de jaren stilletjes, vroeg op pad, lopen zonder voedselintake, dat kan gewoon niet, en maar wisselen en misschien ben ik blind hoor maar ik zie helemaal geen tactiek. De jaren van de van Beek ? Ik zie ook de nare geest van Bert van Marwijk weer opdoemen. Jasses, van onze trainers word ik niet vrolijk. Iemand suggestie voor een èchte Feyenoord-coach ?open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 18 augustus 2019 om 20:15:

Deze trekjes van stam komen door het machts vacuum wat nu is ontstaan door een gebrek aan duidelijke bedrijfs structuur en wie stam zijn baas is. Als er iemand boven stam zat had die allang gezegd stam concentreer je op punten pakken. Niet zeuren om die kelly en die makelaar van jouw met zijn argentijntjes komt hier niet binnen mss enkel senesi als al onze opties zijn afgeketst.

Tuurlijk is de selectie drama dat zeg ik hier al tijden. Dat niet alleen ze zijn ook de speelstijl gio gewent. En kunnen de visie van stam door gebrek aan kwaliteit gewoon niet in de praktijk brengen. Daarom moest je er meteen afscheid van nemen.

Kuyt vind ik trouwens wel prima beslissingen nemen met het geld. Troost vind ik een omhoog gevallen sprekende pop van wim jansen die niet kan communiceren aub wat anders laten doen. En het ideaal beeld dat je voor de jeugd moet gaan en na de opleiding direct van waarde kunnen zijn in het eerste moet je direct naar de prullemand verwijzen. Die jeugd heeft 2/3 jaar nodig om bij het eerste niveau aan te haken. Nu jeugd verhuren dus.

Als veld trainer is stam wel ok maar tactisch nee... Dat valt behoorlijk tegen. Dit zooitje ongeregeld harder laten trainen vind ik prima. We hebben alleen de selectie niet om te rouleren qua belasting.

Maak kuyt maar interim hoofd spelers beleid en advocaat team manager ofzo. Heeft stam een duidelijke baas (advocaat) die hem beoordeeld en kan kuyt met hulp rob jansen weer zuinigjes kwaliteit halen en af stappen van jeugd in het eerste inzetten en de jeugd die we hebben verhuren (waarom verdonk niet als verdedigende middenvelder werd getest en kelly werd gehaald is mij een raadsel maar ok mss nog terug te halen na een half jaar) Als stam faalt kan je mss deze trainers benaderen ten cate of moniz nu werkzaam bij excelsior of wachten tot bosz weer op straat word gezet en die aantrekken. Gullit zou ik ook een nieuwe kans geven als coach. Prima tendem met advocaat als team manager. Werkte prima samen als hoofd coach en assistent bij het nederlands elftal.

 

+1/-1

Ja tuurlijk joh, weer een interimmer, dat schiet lekker op. En weet je wat, laten we zaakwaarnemers als Rob Jansen invloed geven. Lekker het contract van een geblesseerde spits verlengen die, oh jee, klant van Jansen is. Uitstekend idee.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 18 augustus 2019 om 21:35:

Ja tuurlijk joh, weer een interimmer, dat schiet lekker op. En weet je wat, laten we zaakwaarnemers als Rob Jansen invloed geven. Lekker het contract van een geblesseerde spits verlengen die, oh jee, klant van Jansen is. Uitstekend idee.Waarom niet een interim? Doet kuyt het goed mag hij op die positie blijven soort proef periode. Ik zie niet wie het beter doet dan kuyt op het moment. Edgar Ie is best ok en johnston kostte ook weinig, fer, narsinngh zijn versterkingen. Dus hou die daarvoor verantwoordelijk is maar aan. En ja niet zo naief handelen als feyenoord zijnde je weet toch wie jansen zijn klantjes zijn. Als het daar over gaat luister je gewoon niet naar hem en laat je je door anderen adviseren. En klopt vind verlenging jorgensen, toornstra en halen marsman zeer dubieus... Maar dat komt omdat niemand daar dan roept jansen leuk geprobeerd maar dat gaat natuurlijk niet door ons adviseren over je eigen spelers.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 18 augustus 2019, 21:48:10.

 

+1/-1

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 18 augustus 2019 om 21:40:

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 18 augustus 2019 om 21:35:

Ja tuurlijk joh, weer een interimmer, dat schiet lekker op. En weet je wat, laten we zaakwaarnemers als Rob Jansen invloed geven. Lekker het contract van een geblesseerde spits verlengen die, oh jee, klant van Jansen is. Uitstekend idee.Ja je weet toch wie jansen zijn klantjes zijn. Als het daar over gaat luister je gewoon niet naar hem en laat je je door anderen adviseren. En klopt vind verlenging jorgensen, toornstra en halem marsman zeer dubieus... Maar dat komt omdat niemand daar dan roept jansen leuk geprobeerd maar dat gaat natuurlijk niet door ons adviseren over je eigen spelers.Gewoon niet dit soort dubieuze dubbelrollen pik, dat levert altijd ellende op.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 18 augustus 2019 om 21:43:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 18 augustus 2019 om 21:40:

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 18 augustus 2019 om 21:35:

Ja tuurlijk joh, weer een interimmer, dat schiet lekker op. En weet je wat, laten we zaakwaarnemers als Rob Jansen invloed geven. Lekker het contract van een geblesseerde spits verlengen die, oh jee, klant van Jansen is. Uitstekend idee.Ja je weet toch wie jansen zijn klantjes zijn. Als het daar over gaat luister je gewoon niet naar hem en laat je je door anderen adviseren. En klopt vind verlenging jorgensen, toornstra en halem marsman zeer dubieus... Maar dat komt omdat niemand daar dan roept jansen leuk geprobeerd maar dat gaat natuurlijk niet door ons adviseren over je eigen spelers.Gewoon niet dit soort dubieuze dubbelrollen pik, dat levert altijd ellende op.Zit wat in maar zou de rollen goed afbakenen en je moet nu even behelpen zonder netwerk. ik zou rob jansen alleen als onderhandelaar inhuren. Als het uiteraard níet zijn klanten zijn waar je over wilt onderhandelen. Maar rob jansen vind in nog wel redelijk betrouwbaar als zaakwaarnemer.

 

+1/-1

Vandaag win je gewoon met een fatsoenlijke spits die ook als aanspeelpunt fungeert, maar blijkbaar heeft Troost (lees: Kuyt) nog niet helemaal door dat we die nodig hebben.

 

+1/-0

Klopt een spits houdt de bal vast en kan er aan gesloten worden. Kost dus veel minder kracht!.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 18 augustus 2019 om 19:50:

open/sluit de onderstaande quote:

Kuytebijter schreef op 18 augustus 2019 om 17:46:

Dramatische opstelling joh totaal niet in balans. Compleet nieuw middenveld. Narsingh in de spits. Hoe verzin je het.Eens onbgrijpelijk! Kelly komt te kort en narsingh is de aangever nooit een afmaker geweest dan faalt hij altijd hopeloos. En maar door gaan met dit centrum. Lijkt of stam solliciteerd voor ontslag of de strijd met troost en kuyt aan gaat en aan geeft heb die argentijnse versterkingen nodig. Kijk wat er nu staat is drama...

Zo niet is hij tactisch echt heel matig.

Vervelende trekjes van stam die zijn vriendje kelly haalt en nu met zijn makelaar er argentijnen door wil duwen. Niet aan de druk van stam toegeven stam een signaal geven. Larsson, van der heijden, botteghin, kelly weg brengen en zeggen zo stam nu ze niet meer in de slectie zitten kun je ze ook niet meer opstellen. En nu winnen anders is je trainers cariere voorbij voor die begon!Hmm een tijdje geleden orakelde jij nog dat Narshing in de spits moest, dan luisterd Stam een keertje is het weer niet goed ;) :D

 

+1/-0

Wat een feestopstelling was dat zeg. Wedstrijd was niet om aan te zien. Utrecht had het verdiend te winnen. Je hebt gewoon geluk dat je een punt pakt.

 

+1/-0

Best knap dat je een punt over hebt gehouden terwijl je in de slechtste opstelling ooit start.

 

+2/-0

Stam had eerst bij mij zonder meer het voordeel van de twijfel, na gisteren en eerdere wedstrijden kom ik daarop terug.
Hij acteert een goede coach te zijn echter blijkt dat niet uit zijn opstellingen en wedstrijd tactiek.

Toegegeven de selectie is kwaliteitsarm maar wat vooral ontbreekt is visie, over het centrale verdedigings duo hoeven we het niet meer te hebben dat kan echt niet meer op eredivisie niveau.
Kelly is na gisteren voor mij een compleet raadsel waarvoor Feyenoord daar geld voor uit geeft gaat ten koste van talentvolle jeugd.

Wellicht komt Stam snel tot inkeer en stapt hij op, zou een welkom bericht zijn als ik dat lees.

 

+1/-0

Ja en dan Dickie halen zeker?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 19 augustus 2019 om 12:05:

Ja en dan Dickie halen zeker?


Die zou iig niet starten met een middenveld met Larsson en Kelly

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 19 augustus 2019 om 12:05:

Ja en dan Dickie halen zeker?

Zal het wellicht beter doen, heeft iets meer ervaring kan zeker geen kwaad bij deze selectie.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Zo 18-08-2019 16h45 Feyenoord - FC Utrecht