Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [EL] FC Dinamo Tbilisi - Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Matige wedstrijd, tegen een matige tegenstander. Feyenoord speelde zonder linkshalf. Haps en Larsson stonden met z,n tweeen aan de linkerkant. Is een te weinig. Kokcu, Burger en Tapia spelen alle drie het liefst centraal en dat was te zien ook! Dus de veldbezetting was niet goed. Het uitgangspunt van Stam, om te voetballen vanuit een systeem is al weer de prullebak in.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 15 augustus 2019 om 22:15:

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 15 augustus 2019 om 21:58:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 15 augustus 2019 om 21:54:

hahahahahahahahaha als hij dan al mag spelen
Willempie ouwe pik, hoe is het man? Geniet je een beetje van je welverdiende pensioen?
Jazeker, heb het hartstikke druk. Schrijf nu voor: Streekblad Zoetermeer, Groot Rijswijk, de Scheveninger en het haagsamateurvoetbal.nl. Uiteraard alleen sport. Hoop binnenkort Martin Jol te interviewen.( had graag naar Feyenoord gewild, maar van Geel belde niet)

Godzijdank.

 

+1/-0

tactisch beter dan Stam anders houd je het geen 5 jaar vol in Pr. League. Blijft jamme.

 

+1/-0

Ronde verder,verder wel een onnoemelijke zaadpartij....Volgende ronde is iets met angst en beven! :pul

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

kees592 schreef op 16 augustus 2019 om 14:22:

Matige wedstrijd, tegen een matige tegenstander. Feyenoord speelde zonder linkshalf. Haps en Larsson stonden met z,n tweeen aan de linkerkant. Is een te weinig. Kokcu, Burger en Tapia spelen alle drie het liefst centraal en dat was te zien ook! Dus de veldbezetting was niet goed. Het uitgangspunt van Stam, om te voetballen vanuit een systeem is al weer de prullebak in.Ik irriteerde me ook enorm aan Larsson die steeds naar binnen trok. Daar was het al ****** druk en dan gaat die gast het veld ook nog veel kleiner maken. Heel vaak stond Larsson samen met Berghuis of Narsingh in de spits. Dat werkt gewoon totaal niet. Dat kan alleen werken als Haps of Kokcu er continu overheen komen, maar dat gebeurde ook te weinig.

Aan de rechterkant miste je echt een rechtsback die er overheen komt. Geertruida is toch echt meer een CV, wat eigenlijk St Juste ook was. Hopelijk hebben we nu met Karsdorp met Ié als backup twee fatsoenlijke RB's.

Verder klopt het wel wat Beer zegt, dat we totaal geen energie hebben verspeeld en toch zonder problemen een ronde verder zijn. Jammer dat het geen overwinning werd, maar aan de andere kant levert dat in deze fase nog nauwelijks geld of punten op, dus dat kunnen we wel missen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [EL] FC Dinamo Tbilisi - Feyenoord