Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » PSV-Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Malacia is echt enorm zwak.

 

+1/-0

Je mag wel tevreden zijn met 1-1 bij PSV. Plek 2 ligt voorlopig nog open met de uitwedstrijd tegen AZ die we nog moeten spelen.

 

+1/-0

Feyenoord Speelde beter dan de laatste weken, winnen had zeker gekund.
Keeper van PSV had enkele goede reddingen, over de gehele wedstrijd is1-1 een terechte uitslag.

 

+1/-0

Ik vond het niet terecht. Feyenoord was de eerste helft beter, en kreeg met name in de tweede helft de grootste kansen.
De bal binnenkant paal en vooral de niet gegeven penalty waren de grootsten.
Waarom die VAR nou weer niet die dubbelklappende pols ziet is voor mij een groot raadsel.

 

+1/-0

Tja ik gaf het al aan als Advocaat zo zou spelen word het een zware kluif... Je had PSV met deze selectie veel meer pijn kunnen doen met een andere tactische aanpak... Maar ja dat is dus de Advocaat stijl... Helaas pindakaas.

 

+1/-0

Feyenoord verdiende meer, dat is hoe dan ook zo, maar het ontbreekt net dat beetje lef & geluk, ik zal maar zeggen, dat stukje mazzel dat meestal in A'dam ligt ...
Maar voor de komende tijd zal het killing zijn als er meer geblesseerden zijn, de krimp is misschien oké maar het wordt werken langs de marge.

 

+1/-0

Die van Bozenik had er in gemoeten scheelde paar centimeter was hij 3 op 3 geweest, Feyenoord speelde een prima pot waarop je verder kan boorduren.

 

+2/-0

Tsjah , je kan gelijkspelen bij PSV uit . Met de 1 - 1 kregen beide ploegen precies wat ze verdienden , geheel in lijn met het wedstrijdbeeld ook.

 

+1/-0

Zie toch liever Bijlow als die kwibus van psv.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 01 maart 2020 om 22:24:

Die van Bozenik had er in gemoeten scheelde paar centimeter was hij 3 op 3 geweest, Feyenoord speelde een prima pot waarop je verder kan boorduren.Eens. Hij speelde verder niet geweldig, moet duidelijk nog wennen, maar was tot twee keer toe erg scherp voor de goal. Ook in 1e helft al, en die bal binnenkant paal er weer uit is dan typisch iets wat ons bijna verweten wordt dat we zogenaamd zoveel geluk hebben gehad, maar dit scheelde echt millimeters.

 

+1/-0

Gelijkspel ergens wel terecht, maar er had meer ingezeten. Maar de wind mee die we in andere wedstrijden soms hebben gehad, was er vandaag niet.
Jammer van de 1-1. Had Bijlow wel moeten hebben hoor. En die Unnerstal haalt er wel een paar mooi uit. Zonde.

 

+1/-0

De zoveelste die komt verklaren dat het hier dood is. Dat heb ik in het afgelopen jaar nou 25 keer gelezen en we zijn er nog steeds.

 

+1/-0

Er is een hoop verwijderd maar het blijft belangrijk om te melden dat de voetbal visie van Advocaat prima werk op teams met minder kwaliteiten.
Advocaat rendeert zoals je van je team mag verwachten en een beetje beter. Door de degelijkheid in organisatie en verdedigend denken.

Tegen betere selecties als AZ, 020 en PSV zal je 9 van de 10 keer in dezelfde opstelling zoals Advocaat in de andere reeks speelt verliezen of gelijkspelen. Dus belangrijke punten verspelen of wedstrijden verliezen voor een beker of kampioenschap.

Zo plaatste oranje zich niet voor het eind toernooi toen Advocaat het over nam (wedstrijd tegen frankrijk waardoor we op doelsaldo niet door gingen naar het een eind toernooi). Zo degradeerde hij met sparta (niet veel selecties waren slechter dus rendeerde zijn voetbal visie niet).
Voorbeeld nu weer tegen PSV. Feyenoord speelt zoals altijd gaat uit van eigen kracht en is daardoor gelijkwaardig aan psv wat resulteert in een gelijkspel met 2 belangrijke verlies punten als gevolg die je voor een inhaalrace voor de titel je net te kort kan komen.

Met Advocaat zijn tactische inzicht en kritisch vermogen zou hij moeten onderkennen dat dit een denk fout is in zijn huidige voetbal filosofie. En dit kan repareren door bij die paar ploegen die beter materiaal hebben zijn gangbare filosofie moet los laten en een tactisch plan formeert die exact geënt is om die betere teams op hun zwaktes pijn te doen en hun sterke punten uit te schakelen. Zodat Feyenoord optimale kansen heeft om te winnen.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 5 maart 2020, 06:31:52.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » PSV-Feyenoord