Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » FC Groningen - Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Vind dat jullie Kokcu aardig uit de wind houden hier. Wordt echt niet vrolijk van zijn spel. Ok. Toornstra viel zwaar tegen maar normaliter is hij nog minstens een kleine voldoende. Kan ik over ons grootste talent helaas niet zeggen zonder te liegen. Valt me keer op keer zo tegen. We hebben het zwaar heren Veel succes morgen weer allemaal als we weer worden uitgelachen.

 

+1/-0

Kokcu viel tegen ja, al enige tijd. Maar Toornstra een voldoende? Ik begin er zowaar in te geloven dat ik als gestopte voetballer het profvoetbal nog wel eens kan halen. Heb je die visstick tussen de palen en Botteghin er ook nog eens staan. Vind dat je van een Fer, Toornstra en de rest wel even meer mag verwachten dan van een achtienjarige. Gaat gewoon met ups en nu even flink wat downs maar dat hij kan voetballen hebben we vorig seizoen wel gezien.

 

+1/-0

Het valt niet mee voor hem het middenveld is nog steeds niet in balans, maar als je hem naast een jaar jongere Ihattaren legt is het inderdaad nog niet voldoende. Wat strooide die gast met passjes zeg.

 

+1/-0

Worden beide backs vergeten?? Tenenkrommend het spel van Geertruida. Die kan gewoonweg niet uit de voeten op die plek, dan zie ik nog liever Nieuwkoop! Malacia kan zowel verdedigend als aanvallend niet veel. Verdonk is niet minder!

 

+1/-0

Geertruida op de back is echt een schande.
Weet je hoeveel aanvallen hij heeft verpest.

Je moet gewoon Toornstra daar maar even neerzetten.
Andere optie heb je niet en ik denk dat hij het daar best goed kan doen.

 

+2/-0

ja dat zou zeker een optie kunnen zijn, of Nieuwkoop per direct terughalen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » FC Groningen - Feyenoord