Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Halve Finale Europa League: Feyenoord/AS Roma - Bayern Leverkusen/Union SG

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Halve Finale Europa League: Feyenoord/AS Roma - Bayern Leverkusen/Union SG

 

+1/-0

Gunstig Juve of United pas in finale!

 

+1/-0

Roma vind ik een vervelende tegenstander (mede vanwege de voorgeschiedenis met hooligans in Rome), maar als je van hen wint is de volgende tegenstander van een minder kaliber in mijn ogen. De weg naar de finale ligt dan open. Bovendien is dit een mooie kans op revanche!

 

+2/-0

Het zou geweldig zijn als we die gasten er een keer uit kunnen flikkeren maar het is gewoon een klote tegenstander die nauwelijks voetbalt en het spel zoveel mogelijk probeert te saboteren. We hebben er nu wel ervaring mee dus Slot en trauner en kokcu kunnen de rest er goed op voorbereiden.

 

+1/-0

Roma is nu wel tepakken hoor het is ook geen finale nu, verloren vorige week nog thuis van Sassuolo met 3-4.

 

+1/-0

Je ontloopt Sevilla (recordhouder EL titels) Juventus, Sporting en United. Had veel slechter gekund.

 

+1/-0

We zullen zeker de winnaars van de beker zijn, want we zijn de sterkste van allemaal. Niemand houdt ons tegen, we hebben de beker al in ons prikbord.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Burgemeester van Rome wil geen Feyenoordsupporters in zijn stad
17 mrt. 2023 21:01
16 reacties
Van de redactie
Roberto Gualtieri heeft een verzoek bij het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken neergelegd om Nederlanders te weren rondom de wedstrijd AS Roma - Feyenoord op 20 april. De burgemeester van Rome wil niet dat Feyenoord-supporters naar zijn stad afreizen voor de kwartfinale van de Europa League. Dat meldt het Italiaanse medium Corriere della Serra.

In september 2022 werden Feyenoordsupporters ook niet toegelaten tot de stad rondom de Europa League wedstrijd tegen Lazio, al was dit grotendeels vanwege de straf vanuit de UEFA voor de Rotterdammers. Ook zou meespelen dat de kwartfinale op 20 april gespeeld wordt, op de vooravond voor een bezoek van inspecteurs van de World Expo 2030 aan de stad, waar Rome zich kandidaat voor heeft gesteld. De burgemeester van de Italiaanse hoofdstad heeft naar verluidt de ongeregeldheden van 2015 nog altijd in zijn achterhoofd.Lijkt mij dat weinigen hier verbaasd over zullen zijn.
Als je de reacties leest onder dit bericht van 1908.nl op Twitter kan je die burgemeester alleen maar gelijk geven, hoe jammer ook. De vereniging van oncologen is jaloers op een site met zoveel geïnteresseerde volgers.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

feyenurd schreef op 17 maart 2023 om 15:18:

We zullen zeker de winnaars van de beker zijn, want we zijn de sterkste van allemaal. Niemand houdt ons tegen, we hebben de beker al in ons prikbord.Welkom! :pul

 

+1/-0

AS Roma is geen voetballende club en dat is een vervelende constatering !

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Halve Finale Europa League: Feyenoord/AS Roma - Bayern Leverkusen/Union SG