Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Cambuur-Feyenoord (24/10/2021-14:30)

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Senesi vraagteken voor Cambuur-uit

Het is nog de vraag of Marcos Senesi op tijd is hersteld om zondag mee te kunnen doen tegen SC Cambuur. De Argentijnse verdediger liet de Europese thuiswedstrijd tegen FC Union Berlin donderdagavond schieten vanwege ziekte.

Lutsharel Geertruida was zijn vervanger en deed het in de ogen van trainer Arne Slot naar behoren. ''Na vijf minuten had hij een momentje, maar daarna heeft Lutsharel het goed opgepakt en bleef hij rustig,'' stelde de hoofdcoach. ''Zowel zonder de bal als aan de bal. Hij had met Gernot Trauner ook een speler naast zich die ook een sterke wedstrijd speelde.''

Feyenoord werkte vrijdag een hersteltraining af met de basisspelers van donderdag en laadt zich op voor de eerstvolgende competitiewedstrijd. ''SC Cambuur is ook aan de bal erg sterk. We zullen weer op ons best moeten zijn om een goed resultaat te behalen.''

Slot kijkt uit naar zijn terugkeer in Leeuwarden, waar hij tussen 2014 en 2017 als assistent-trainer en interim-hoofdcoach werkzaam was voor SC Cambuur. ''Ik heb er een prachtige tijd gehad en verwacht veel bekende gezichten te zien,'' besluit de Feyenoord-trainer.Vermoedelijke opstelling: Senesi, Jahanbakhsh, Malacia

Voor Feyenoord staat zondag alweer de volgende wedstrijd op het programma. De Rotterdammers treffen om 14:30 uur SC Cambuur in Leeuwarden.

Marcos Senesi is een vraagteken voor het duel van zondag. De Argentijn heeft een keelontsteking opgelopen en was daardoor afgelopen donderdag niet inzetbaar tegen Union Berlin. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Senesi voldoende hersteld is en direct weer in de basis start.

Arne Slot heeft verder ook geen reden om zijn opstelling te wijzigen. De selectie is nagenoeg fit in aanloop naar de uitwedstrijd. De trainer verwacht wel dat bepaalde aspecten beter gaan. Tegen Union Berlin werd er namelijk weer gescoord uit een standaardsituatie en dat was een punt van aandacht.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

 

+1/-0

Tegen clubje van Genee, vond het wel mooi dat hij zich gister irriteerde aan Driessen en Derksen die weer Advocaat aan het verdedigen waren terwijl hij alleen maar vroeg hoe goed Slot het NU doet. Heeft geen reet met Advocaat temaken zijn meer als 20 van die spelers vertrokken.

 

+1/-0

Doe het nou eindelijk eens goed tegen een kleine club lol. Go ahead, NEC , RKC, FC fucking drita uit kosovo alles wat er geen reet van kan maakt het ons moeilijk. Hoe kan dat toch..

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dirkteur schreef op 23 oktober 2021 om 17:38:

Doe het nou eindelijk eens goed tegen een kleine club lol. Go ahead, NEC , RKC, FC fucking drita uit kosovo alles wat er geen reet van kan maakt het ons moeilijk. Hoe kan dat toch..Klopt lijkt wel op misplaatste arrogantie van dit varkentje wassen we wel even, onbegrijpelijk maar we zagen het zelfs onder Koeman en Gio.

 

+1/-0

Feyenoord heeft 't vanouds moeilijk om het spel te dicteren tegen kleine venijnige clubs. Vroeger kon je beschikken over spelers die lekker hun ding doen, maar spelers van nu hebben dikwijls minder persoonlijkheid. Daardoor worden op papier zwakke tegenstanders ruimte gegeven te groeien.

 

+1/-0

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Toornstra, Linssen, Sinisterra

Alireza op de bank gezet, Jens neemt zijn plek in Aursnes op middenveld.

 

+1/-0

Opstellingen Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Toornstra, Linssen, Sinisterra.

Reserves Feyenoord: Jansen, Troost; Geertruida, Hendriks, Teixeira, Jahanbakhsh, Nelson, Dessers, Bannis.

Marciano afwezig
Opvallende afwezige op de bank is reservedoelman Marciano. Jongelingen Troost en Jansen zijn naast Bijlow de twee meegereisde keepers.

Opstelling Feyenoord
Bij Feyenoord begint Jahanbakhsh op de bank. Hij wordt op zijn eigen positie vervangen door Toornstra, waardoor er op het middenveld een plek vrijkomt voor Aursnes. Senesi is op tijd fit en neemt zijn plek weer over van Geertruida.

 

+1/-0

Feyenoord moet echt rustiger voor de goal worden, zowel verdedigend bij corners als aanvallend bij kansen afronden.

Corner Cambuur en kans Aursness zijn hier weer voorbeelden van.

 

+1/-0

Feyenoord wederom compleet onnodig achter, want ze zijn aan alle kanten in de overhand.


Door een fout van Pedersen en traag ingrijpen van de rest komt Cambuur onverdiend op voorsprong.
Bijlow had hem in mijn ogen ook moeten hebben, door sneller verder de hoek in te gaan.


Gelukkig snel gelijk, maar achterstand compleet onnodig.

 

+1/-0

Heerlijke kopbal Bryan beste kopper in Nederland!

 

+1/-0

Feyenoord moet het tempo opvoeren, gewoon kapot spelen dat Cambuur.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 24 oktober 2021 om 15:13:

Feyenoord moet het tempo opvoeren, gewoon kapot spelen dat Cambuur.Feyenoord begint wel te draaien nu Sini en Linssen moeten het verschil wel gaan maken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 24 oktober 2021 om 15:15:

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 24 oktober 2021 om 15:13:

Feyenoord moet het tempo opvoeren, gewoon kapot spelen dat Cambuur.Feyenoord begint wel te draaien nu Sini en Linssen moeten het verschil wel gaan maken.
In de rust wisselen:

Pedersen voor Geertruida
Aursness voor Nelson.

Beide Noren doen het gewoon niet goed vandaag, verliezen elk duel en alle balverlies begint bij bij hun.

Echt... Als ik zeg dat Pedersen slecht speelt, dan geeft die een assist en als ik zeg dat Aursness slecht speelt maakt die de 1-2....:denk:D:pul

 

+1/-0

Haha heb ik ook altijd kwaliteitsverschil is wel erg groot als dit nog mis gaat moeten ze zich doodschamen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 24 oktober 2021 om 15:19:

Haha heb ik ook altijd kwaliteitsverschil is wel erg groot als dit nog mis gaat moeten ze zich doodschamen.Daarom was die 1-0 wederom compleet onnodig, maar weer zo'n moment waar Slot al vanaf dag 1 op hamert.

Dit moet gewoon een (hele) grote uitslag worden.

Ze moeten alleen hoger tempo en het spel simpel houden.

 

+1/-0

Zou Toornstra wisselen voor Nelson nog iets aanvallender, lekker voor Aursnes die goal hij kan echt nog wel beter prima aankoop voor weinig geld.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 24 oktober 2021 om 15:26:

Zou Toornstra wisselen voor Nelson nog iets aanvallender, lekker voor Aursnes die goal hij kan echt nog wel beter prima aankoop voor weinig geld.Toornstra naast Til zetten en Aursness ondanks z'n goal wisselen.

Inderdaad voor Nelson.

 

+1/-0

En daar gaan we weer...

Dit kan en mag gewoon niet.

 

+1/-0

Ongelofelijk, waarom maakt Feyenoord het zichzelf zo moeilijk werk aan de winkel Arne zo makkelijk goals weg geven kan echt niet.

 

+1/-0

Haha Malacia wat een maffe wedstrijd zeg, wel entertainment.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Cambuur-Feyenoord (24/10/2021-14:30)