Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Feyenoord-De Graafschap (06/10/2021-Oefenwedstrijd)

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

'Feyenoord oefent woensdag in besloten duel tegen De Graafschap'

Feyenoord gaat tijdens deze interlandbreak een oefenwedstrijd spelen tegen De Graafschap. Dat meldt althans Feyenoord Transfermarkt. Het duel zal op 6 oktober (komende woendag) worden gespeeld op Varkenoord en is niet toegankelijk voor publiek.

Eerder wilden de Rotterdammers op dezelfde dag sc Heerenveen uitnodigen in Rotterdam, maar de tegenstander is dus gewijzigd in De Graafschap. Feyenoord zal in het duel overigens vooral met reservespelers aantreden; van de elf basisspelers van afgelopen zondag reizen er liefst negen af naar hun nationale ploeg.

 

+1/-0

'Twee Feyenoord O21 spelers starten in de basis bij oefenwedstrijd Feyenoord'

Feyenoord speelt vandaag een oefenwedstrijd tegen De Graafschap. Volgens Feyenoord Youth Watcher beginnen twee spelers van Feyenoord Onder 21 in de basis, zo meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter.

Zowel Shiloh 't Zand als Ömer Gunduz lijken in de basis te starten.

 

+1/-0

T´Zand zie ik als potentiële backup voor Til en de buitenspelers. Uitstekend talent!

 

+1/-0

UPDATE | 'Reiss Nelson maakt eerste minuten voor Feyenoord'

Feyenoord speelt vandaag een oefenwedstrijd tegen De Graafschap. Volgens Feyenoord Youth Watcher beginnen twee spelers van Feyenoord Onder 21 in de basis, zo meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter.

Zowel Shiloh 't Zand als Ömer Gunduz lijken in de basis te starten.

Update 06-10-2021 12:28

Volgens Feyenoord Transfermarkt heeft Reiss Nelson vandaag in de basis mogen starten, zo meldt Feyenoord Transfermarkt op Twitter. De aanvaller, die gehuurd is van Arsenal, maakte zijn eerste minuten in het shirt van Feyenoord.

Nelson maakt minuten in besloten oefenwedstrijd Feyenoord

Reiss Nelson maakt voor het eerst minuten in het eerste van Feyenoord. De Rotterdammers werken op dit moment een besloten oefenwedstrijd af tegen De Graafschap, zo meldt FeyenoordTM.

Aliou Baldé, Cyriel Dessers en Nelson begonnen in de basis. Volgens Feyenoord Youth Watcher begonnen ook Onder 21 spelers Shiloh 't Zand en Ömer Gunduz vanaf de aftrap op Varkenoord. Verder is er niet meer informatie bekend over de oefenwedstrijd. Het duel is om 12:00 uur begonnen.

 

+1/-0

Johnsen en Dessers bepalend bij debuut Nelson

Feyenoord heeft het besloten oefenduel met De Graafschap woensdagmiddag met 3-0 gewonnen. Bij het officieuze debuut van huurling Reiss Nelson waren de hoofdrollen voor Cyriel Dessers en invaller Mikael Tørset Johnsen.

Nelson begon in de basis op een kletsnat Varkenoord, waar De Graafschap tijdens de interlandbreak op bezoek kwam. Trainer Marino Pusic had bij dit duel de leiding en posteerde de Engelsman op de linkerflank. In zijn eerste 45 minuten in dienst van Feyenoord waren de kansen schaars, al werd een doelpunt van Cyriel Dessers nog wel afgekeurd wegens buitenspel.

Na rust kwam Mikael Tørset Johnsen binnen de lijnen als vervanger van Nelson en hij kreeg met hulp van Dessers voor elkaar wat het team voor de pauze niet was gelukt. De Noor zette Feyenoord op voorsprong. In de 53ste minuut tikte hij een lage voorzet van Dessers binnen en twee minuten later knalde hij van afstand de 2-0 op het scorebord.

In de zeventigste minuut kreeg ook Dessers nog de goal waar hij tijdens deze vriendschappelijke wedstrijd zo naar op zoek was geweest. Dankzij een goede onderschepping van Noah Naujoks werd de spits vrij voor het doel gezet en hij rondde dit na een kapbeweging koelbloedig af: 3-0.

Voor de Feyenoorders was het oefenduel met De Graafschap de afsluiting van het blok tussen de eerste en tweede interlandbreak. Komende maandag komt de selectie weer bij elkaar op 1908 voor een openbare training in aanloop naar Feyenoord – RKC Waalwijk (zaterdag 16 oktober).

Feyenoord – De Graafschap 3-0
Scoreverloop:
53’ Johnsen 1-0
55’ Johnsen 2-0
70’ Dessers 3-0

Opstelling Feyenoord:
Jansen; Hall, Valk, Hendriks, Van der Zeeuw (39’ Skogen); Gündüz (46’ Naujoks), Teixeira, ’t Zand (46’ Zitman); Balde (46’ Zahui), Dessers, Nelson (46’ Johnsen).

 

+1/-0

Het is dus nog te vroeg voor Nelson om aan de bak te gaan. Mikael T. Johnson deed het naar behoren. Ben benieuwd als hij in de selectie staat. 'tZand lijkt mij ook een aanwinst.

 

+1/-0

Een historisch overwinning :B

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 1 pagina.

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Feyenoord-De Graafschap (06/10/2021-Oefenwedstrijd)