Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Vitesse-Feyenoord (03/10/2021-16:45)

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Vermoedelijke opstelling: Basiselftal ongewijzigd

Dit weekend gaat Feyenoord op bezoek bij Vitesse en dat lijken de Rotterdammers te gaan doen met de gebruikelijke basis. Hoewel de doordeweekse wedstrijd tegen SK Slavia Praag een zware was, heeft Arne Slot geen reden tot wisselen.

''Zondag spelen we hopelijk weer op dezelfde manier als in de eerst helft tegen Slavia,'' blikt Slot vooruit op Vitesse – Feyenoord. ''We treffen een tegenstander die ook op donderdagavond gespeeld heeft (Stade Rennes-thuis, 1-2 nederlaag, red.). Zij zullen dus ongetwijfeld ook wat voelen. Maar ik heb al vaker gezegd: wedstrijden worden niet alleen beslist op basis van hoe fit je bent.''

Mark Diemers en Reiss Nelson zullen zondag wederom afwezig zijn. Eerstgenoemde is nog geblesseerd en Nelson is nog niet wedstrijdfit. De Engelsman trainde deze week wel al mee met de groep, maar is nog niet klaar voor minuten. De wedstrijd begint zondag om 16:45.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

 

+1/-0

Hopelijk zijn er lessen getrokken uit de wedstrijd tegen Utrecht. Wanneer zal die Nelson ooit fit worden als hij dat al een keer wordt.

 

+1/-0

Slot begint gewoon met dezelfde spelers na die loodzware pot donderdag LOL, hij eist wel veel van hun. Maar dat moet ook fitheid en wedstrijdritme is cruciaal.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 02 oktober 2021 om 22:56:

Slot begint gewoon met dezelfde spelers na die loodzware pot donderdag LOL, hij eist wel veel van hun. Maar dat moet ook fitheid is cruciaal.Hij heeft niet veel keuze hè….

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 02 oktober 2021 om 22:58:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 02 oktober 2021 om 22:56:

Slot begint gewoon met dezelfde spelers na die loodzware pot donderdag LOL, hij eist wel veel van hun. Maar dat moet ook fitheid is cruciaal.Hij heeft niet veel keuze hè….Hij heeft Dessers, Aursnes en Geertruida op de bank niet zo slecht.

 

+1/-0

Hoe slecht is het gesteld als je niet eens 15 minuten kan invallen. Ik ik hoop niet dat het een Conteh, Sekou Cissé verhaal wordt, de eeuwige onduidelijke blessure.

Denk dat het een 50/50 wedstrijdje wordt, laten we hopen dat het voor ons de goeie kant op valt en dat die Schubert weer een paar mooie blunders maakt.

 

+1/-0

Bij Slot is niet het resultaat heilig maar de manier van spelen, hopelijk zien we goed voetbal en dan heeft Feyenoord veel meer kwaliteit als Vitesse.

 

+1/-0

Opstellingen Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra.

Wissels Feyenoord: Marciano, Jansen; Geertruida, Hendriks, Toornstra, Teixeira, Dessers, Bannis, Nelson.

Live Blog

Aursnes en Nelson
Bij Feyenoord tóch één wijziging: Fredrik Aursnes begint op de plek van Jens Toornstra. Justin Bijlow neemt daarbij de aanvoerdersband over. Ook zit Arsenal-huurling Reiss Nelson voor het eerst bij de selectie.

 

+1/-0

Hehe dat zal een keer tijd worden dat Nelson zijn debuut zou kunnen maken.

 

+2/-0

Blij dat Aursnes mag starten en hopelijk Nelson invallen.

 

+2/-0

Voorlopig nog niet blij….

 

+1/-0

Vooralsnog lijkt het nergens op. Wissel maar meteen drie keer. Nelson, Dessers en Geertruida voor Jahanbaksh, Linssen en Senesi

 

+1/-0

Met Geertruida staat het iets beter, maar ploeg is echt op laatste benen aan het lopen.

Het is echt heel slecht.

Al met al kwa kansen hadden we 1-2 voor moeten staan.

 

+1/-0

En weer een verdedigende blunder. Wat een teringzooi :kots

 

+1/-0

De vrouwen voetballen als mannen en de mannen als vrouwen, het kan alleen maar bij Feyenoord...

 

+1/-0

Ik lees net dat we voor de winterstop nog 3 zware uitwedstrijden hebben na een conference League week: Twente, Groningen en Cambuur. Dan weet je het wel waar we staan voor de kerst,….

 

+1/-0

Slappe instelling en 2 persoonlijke fouten.

 

+1/-0

Hoe die Luts als een meisje van 12 onder die bal doorging na nog geen minuut in tweede helft. Kan toch niet op dit niveau. Als dat het beste is wat varkenoord ons oplevert is het wel heel droevig gesteld.

 

+1/-0

Vitesse was de gelukkigste al verdienden ze het wel, wij dit keer pech gehad. Het was overigens ook gewoon slecht maarja we zijn op 2 fronten actief en het houdt een keer op met een kleine selectie. Geen man overboord deze potjes kun je verliezen. Het gaat om die thuiswedstrijden en de makkelijke uitwedstrijden. De concurrentie laat ook zat liggen en het wordt nog een interessant jaar.

 

+1/-0

Antivoetbal van vitesse vervelendste wedstrijd tot nu toe. Vitesse heeft er schijt aan maar nog niet eens 50 minuten zuivere speeltijd dat is schandalig.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Vitesse-Feyenoord (03/10/2021-16:45)