Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Europa Conference League poule fase

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Zorgen dat je je thuiswedstrijden wint en de uitwedstrijd tegen Macabi. Dan ga je gewoon een ronde verder.

 

+1/-0

Maccabi Haifa - Feyenoord verplaatst naar dinsdagmiddag

Het aanvangstijdstip van de eerste wedstrijd van Feyenoord in de Conference League is zoals aangekondigd gewijzigd. Bij het presenteren van het speelschema was al aangegeven dat de wedstrijd van donderdag 16 september 18:45 uur nog verplaatst kon worden. Op de website van de UEFA valt nu te lezen dat dit inderdaad is gebeurd. Het nieuwe aanvangstijdstip is op dinsdagmiddag 14 september om 16:30 uur.

Een reden voor het uitzonderlijke tijdstip is niet genoemd, maar het lijkt te maken te hebben met de Joodse feestdag Jom Kipoer. Dat de wedstrijd niet 's avonds gespeeld wordt, komt door de Champions League-wedstrijden die dan op het programma staan.

De kans lijkt overigens groot dat door het besluit ook de Eredivisiewedstrijd tegen Heracles Almelo een ander aanvangstijdstip gaat krijgen. Die wedstrijd staat nu nog gepland op zondagmiddag 14:30 uur.

 

+1/-0

Dat wordt dan een mazzeltje als Luis nu wel bij de wedstrijd kan zijn. De wedstrijd wordt later ingehaald, verwacht ik. Het is namelijk kort dag om de wedstrijd op zaterdag te laten spelen.

 

+1/-0

Reiss Nelson zit niet in de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen Maccabi Haifa. Niet wedstrijdfit. Krijgen we dat weer.

 

+1/-0

En Geertruida wel en die liep gisteren te schutteren in onder 21....
Gewoon Toornstra rechtsbuiten en dan die Noor erin

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Louis van Gaal is niet bepaald onder de indruk van de Conference League, waarin Feyenoord, AZ en Vitesse spelen. ‘Het is niveau Jut en Jul. Alleen maar in t leven geroepen om spelers die al zoveel wedstrijden spelen nóg meer te belasten. Ik kan er weinig mee.’



Geen woord Chinees bij……

 

+1/-0

Natuurlijk wil de uefa zoveel mogelijk wedstrijden, maar nivo van Feyenoord-Slavia Praag was echt niet gek. Maar dit is dan ook wel 1 vd sterkere poules in de Con L.

 

+1/-0

Ik vind het juist een meerwaarde. Je krijgt meer ervaring, door2x per week te spelen meer weerstand en je voetbalt tegen vele soorten stijlen. Het levert voor Feyenoord ook nog een pak geld op. Je kunt beter dit spelen dan geen Europees. van Gaal die roept juist altijd van die zwart witte teksten van niveau jut en jul.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Europa Conference League poule fase