Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Feyenoord O17

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Voorlopig lees ik alleen maar het binnenhalen van jeugdspelers. Het is nu afwachten geblazen hoe ze zich ontwikkelen.

 

+1/-0

'Tahid maakt indruk: Feyenoord aast op nieuwe stageperiode'

Tarick Tahid heeft tijdens zijn stageperiode in de jeugdopleiding van Feyenoord een uitstekende indruk weten te maken. De talentvolle buitenspeler speelt momenteel zijn wedstrijden bij Vancouver FC en kan spoedig rekenen op een nieuwe uitnodiging uit Rotterdam. Dit meldt 1908.nl.

Tahid staat met een leeftijd van zestien jaar en zeventien dagen nog altijd te boeken als de jongste debutant ooit in de Canadian Premier League en trok daarmee de aandacht van diverse Europese clubs. Naast de stadionclub liep de Canadees-Ghanees ook stage bij New York Red Bulls, FC Midtjylland en Villarreal.

Tahid speelt zijn wedstrijden voornamelijk als linksbuiten, maar kan ook als aanvallende middenvelder en rechtsbuiten uit de voeten. Hij speelde afgelopen seizoen op jonge leeftijd al twintig wedstrijden op het hoogste niveau in de Canadian Premier League. Feyenoord wil meer zien van de linksbuiten en hoopt Tahid te verwelkomen wanneer de beloftenploeg een internationaal toernooi speelt met meerdere wedstrijden in de week.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Feyenoord O17